Kvindedagen Sønderborg
 
International Kvindedag 2024

Årets kvindedagsarrangement foregår d. 8 marts 2024 fra 17:30 på hotel Sønderborg Strand.

Billetter kan nu købes ved indbetaling af 350 kr. på mobilepay nummer 202691

Hvad dækker billetten?

  • Et glas bobler
  • En tapastallerken
  • Et spændende kvindepolitisk foredrag
  • En festlig aften i selskab med andre feststemte kvinder
Der er adgang fra 17:30. Arrangementet begynder kl 18:00. Overskuddet går ubeskåret til Sønderborg Kvinde- & Krisecenter.


Årets kvindepolitiske foredrag 2024 præsenteres af Laura Vilsgaard

Danmark bruger kvinder i gennemsnit en time mere om dagen på husligt arbejde. Det føles meget privat, hvordan vi fordeler hjemmets opgaver med vores partner – men det er også politisk.

Det er politisk, fordi det former en masse andre ting omkring os og har konsekvenser for os alle, at kvinder tager sig af omsorgsarbejdet og projektledelsen af hjemmet (ikke kun for pension og forfremmelser, men også for livskvalitet for både mænd og kvinder).

På International Kvindedag d. 8 marts får du mulighed for at høre Laura Vilsgaard fortælle om, hvordan vi ikke er ligestillede i hjemmet, hvorfor det er så usynligt for os og hvad det koster for både mænd og kvinder, at vi ikke er det. Og hør hendes inspirerende og lidt anderledes input til, hvordan man tage en snak med sin partner om at fordele hjemmets opgaver anderledes.
 

Om Laura: Laura har skrevet speciale om fødselsdepressioner som sociologisk fænomen og er uddannet i både sociologi og kommunikation fra Roskilde Universitet. Hun hun har en evne til at tage forskningsresultater om bl.a. ligestilling, økonomi og husligt arbejde og formidle det med nærvær og humor, så det får relevans i den enkeltes hverdag. Hun er desuden ophavskvinde til flere populære podcasts om forældreskab, bl.a. har hun lavet podcasten "Jegermor" og "Autisme på hjernen", der handler om familieliv og trivsel .t her
www.kvindedagen.dk | Kvindekomiteen Sønderborg
Lav din egen hjemmeside med mono.net